maanantai 14. huhtikuuta 2014

Synttärikynnet + muuta

Voi ei, viikko on jo mennyt, enkä ole postaillut mitään... Joten tämän päivän postauksesta tulee pidempi! Minulla oli viikonloppuna synttärit ja ajattelin tänään esitellä teille synttärikynteni ja lakat, jotka sain lahjaksi. Luvassa on aika paljon kuvia, joten toivottavasti jaksatte katsoa ja lukea. ;)

Aloitetaan vaikka kynsistä. Lakkasin kynteni yhdellä lahjaksi saadulla lakalla, jonka sain jo ennen synttäreitäni. Kyseessä on We Care Iconin "True Cool Pink"- lakka. Lakka on väriltään ihanan hempeä, keväinen ja vaaleanpunainen. Koostumus oli hieman ohuehkoa, mutta peitti lopulta hyvin kolmella kerroksella.

Koristeeksi lakkasin Gina Tricotin Hearts-sydänhilelakkaa. Sydämiä jouduin onkimaan hammastikulla, jotta ne sai juuri niihin kohtiin kuin halusin. Lakassa ärsytti vain se, että tuli helposti kaksi tai kolme sydäntä päällekkäin ja niitä joutui sitten irrottamaan toisistaan. Muuten tykkäsin kyllä lakasta!


Kuvasta muuten huomaa, että keskisormessani on ärsyttävä vihreä tussiviiva...


Näitä käytin

- We Care Icon, 13 True Cool Pink
- Gina Tricot, 155 Hearts

Sitten voisinkin esitellä saamiani kynsilakkoja. Ensiksi kolme Essietä. Kaksi näistä on kevään Resort 2014 -kokoelmasta: Cocktails and Coconuts ja Resort Fling. Kolmas on Encrusted treasure 2013 -kokoelmasta: On A Silver Platter.

On A Silver Platter, Resort Fling, Cocktails and CoconutsSitten kolme ihanaa Rimmelin sokerilakkaa. Värit ovat todella keväisen kauniit pastellit.

Violet Swizzle, Blueberry Whizz, Fizzy Applelicious


Sain myös kaksi We Care Iconin kynsilakkaa, joista toista käytin ylläolevissa kynsissä. Värit ovat todella ihanat ja sopivat hyvin kevääseen!

True Cool Pink, True Ice Mint


Siskoiltani sain kaksi uutta kauniinväristä geelilakkaa, joilla lakkasinkin jo heti heidän kyntensä. ;)
Kolme nail art -kynsilakkaa, joissa on ohut kärki kuvioiden maalaamiseen. Nämä tulivat todellakin tarpeeseen, sillä omistin ennen vain kaksi nail art -kynsilakkaa.

Pearl Blue, Bikini Pink, Beach Green

Kaksi Mavalan kynsilakkaa, joista toinen on kulta-pinkki duochrome ja toinen on sokerilakka.Kaksi Loreal Parisin glitterlakkaa, kultainen ja hopea. Kultainen lakka on siitä erikoinen, että siinä on lastuja.

Discoball, GoldleafLopuksi vielä yksi Isadoran ja Dependin lakka. Isadora on hyvin hempeä ja kevyt kimmeltävän vaaleanpunainen ja Dependissä on pinkkejä ja mustia hileitä.
Lopuksi kuva vielä kaikista lakoista.


Siinä oli kaikki lahjaksi saadut lakat. Mitään näistä ei löytynyt hyllystäni ennestään ja kaikki olivat aivan ihanan värisiä! Kiitos vielä kaikille! Toivottavasti edes joku jaksoi lukea tämän postauksen. ;)

8 kommenttia:

 1. Onnea näin jälkikäteen ! :) kamalasti oot saanut ihania lakkoja ! Oispa synttärit useemmin ku kerta vuoteen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nii eihän se yhtään haittaiskaan ;D

   Poista
 2. Kauhea kasa ihania lakkoja! :-D Minä en saa enää yhtään lakkaa lahjaksi, koska kaikki läheiseni ajattelevat niitä olevan liikaa... (n.150kpl(?)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D On niitä ittellekkin kertynyt jo jonkun verran, mut eihän kynsilakkoja voi koskaan olla liikaa ;)

   Poista
 3. Kiva läjä lakkoja. Ja kiitos kynsistä. Tietysti piti heti päästää näpit tositoimiin ja sänkyä kasaamaan, mutta vielä on lakkaukset kunnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä jonkun verran... ;) Hyvä jos lakat on vielä kestäny! :D

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja ihania lahjoja.Myöhäiset onnittelut

  VastaaPoista