keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappukynnet + haaste

Tänään ajattelin esitellä vappukynteni. Vappuun kuuluu mielestäni värit, joten kynsistä tuli hieman erikoiset...  Etusormen lakkasin valkoisella (2 kerrosta) ja lisäsin siihen pilkkuja nuppineulan pyöreällä päällä. Keskisormen lakkasin vain keltaisella (3 kerrosta). Nimettömän lakkasin räikeällä neonpinkillä (3 kerrosta) ja lisäsin siihen viivoja nail art -lakalla. Viimeisenä pikkurilli, jonka lakkasin uudella oranssilla lakalla (2 kerrosta), jonka sain pari päivää sitten tuliaisiksi kaveriltani. Pikkurilliin lisäsin vielä kaksi keltaista timanttia.
Näitä käytin
-OPI, I Just Can't Cope-acabana
-China Glaze, Shocking Pink
-Deborah Milano, 11
-H&M, In It For The Game
-Kiss, Bikini Pink
+ alus- ja päällyslakka

Sitten ajattelin tähän postauksen loppuun aloittaa ensimmäisen haasteeni, johon mmari haastoi minut joitakin viikkoja sitten. Kyseessä on kuvahaaste. Olin ihan innoissani tästä ekasta haasteestani, ja on kiva myös kirjoitella välillä jostain muustakin kuin kynsistä. Kiitos siis mmarille haasteesta!

Eli haasteen ideana on ottaa viisi kuvaa arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja. Itse päätin toteuttaa haasteen niin, että laitan yhden kuvan jokaisen postaukseni loppuun. Mutta sitten ensimmäiseen kuvaan...

       1. Kuva
Haastan Kukan Worst Part Is Over -blogista


Ensimmäisessä kuvassa näette huiluni. Olen siis harrastanut huilun soittoa n. kaksi vuotta. Huilulla on suuri merkitys arkielämässäni ja sillä tulee soiteltua todella useasti.

Ai niin, meinasin melkein unohtaa toivottaa teille Hyvää Vappua! :D2 kommenttia: