maanantai 19. toukokuuta 2014

Essie - Cocktails and Coconuts

Yli kahteen viikkoon en ole tänne blogiin kerennyt kirjoittelemaan. Syynä nimittäin koulu... On ollut aivan hirveästi asioita, joita on pitänyt saada tehtyä ennen kesälomaa. Olen kyllä todellakin kesäloman tarpeessa! Pikkuhiljaa rupeaa kiireet helpottamaan, onneksi on enää vain yksi koe jäljellä....

Mutta sitten tämän kerran kynsiin. Halusin ehdottomasti kokeilla uutta Essien Cocktails and Coconuts -lakkaani. Lakka on aivan ihanan värinen! Levittyi todella helposti kahdella kerroksella ja kuivui mielestäni suht nopeasti. Koristeita en meinannut millään aluksi keksiä, mutta lopulta päädyin Loreal Parisin kultaiseen lastulakkaan. Tätä lakkaa laitoin muutamaan kynteen. Lakkaa oli helppo laittaa, sillä lastuja ei tarvinnut kalastella pullosta, vaan niitä tuli aina juuri sopivasti. Pariin sormeen laitoin vielä timantit.


Näitä käytin

 - Essie, Cocktails and Coconuts
- Loreal Paris, Goldleaf
+ alus- ja päällyslakka

Sitten olisi kuvahaasteen toisen kuvan vuoro...

2. Kuva
Tässä kuvassa en haasta ketään.


Tässä kuvassa näette koulukirjojani, jotka ovat hyvin vahvasti kuuluneet arkielämääni lähiaikoina. En ole täällä blogin puolella ikääni vielä kertonut, joten ajattelin sen nyt tässä kertoa... Olen siis 15 v, kuten jotkut saaattavat sen noista koulukirjoistani päätellä. ;)

Tällä kertaa ei ollutkaan muuta, joten hyvää kesäloman odotusta kaikille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti